Dutch Classics 9 Rijtuigen Plan E

Kies uw versie / Choose your edition

In deze uitbreiding voor Train Simulator vindt u de rijtuigserie Plan E. Deze rijtuigserie vormde een belangrijk deel van het getrokken personenmaterieel van de Nederlandse Spoorwegen in de tweede helft van de twintigste eeuw. Van het materieel Plan E is in Dutch Classics 9 de serie 2e klasse, latere 1e klasse rijtuigen (A), de serie 3e klasse, latere 2e klasse rijtuigen (B) en de verbouwde B serie met kleine eerste klasse afdeling (AB) vormgegeven. Bij de eerste twee series zijn zowel de klassieke uitvoering als de gemoderniseerde uitvoering beschikbaar in een aantal sub varianten. Tevens zijn de A en B rijtuigen in uitleveringstoestand nagebouwd - dus compleet nieuw in de verf, zoals ze uit de fabriek rolden. Van de laatste uitvoering van deze rijtuigen is een geweatherde versie vormgegeven die laat zien hoe weer en wind hun sporen achterlieten op de wagons.

Dutch Classics 7 NS Plan D 7800 Passenger Edition

Kies uw versie / Choose your edition

Deze add on bevat een zeer gedetailleerde serie Plan D rijtuigen: de 7800 serie 3e/2e klasse. In Dutch Classics 2 en het Megapack waren deze reeds in een basisversie beschikbaar, voor deze add on is de rijtuigserie vrijwel volledig nieuw ontworpen. Zowel de buitenzijde als het interieur van de rijtuigen zijn in zeer hoog detail vormgegeven; de wagons zijn beschikbaar in alle uitvoeringen waarin deze wagons in actieve dienst waren bij de Nederlandse Spoorwegen.

Wat deze rijtuigserie in Dutch Classics 7 speciaal maakt is echter niet alleen het detailniveau, maar ook de voor deze rijtuigserie ontwikkelde 'passenger edition'. Vindt u in andere rijtuigen slechts een statische passenger view waar u uitsluitend toeschouwer bent, in deze rijtuigen is de passenger view interactief geworden.

Dutch Classics Megapack 1

Kies uw versie / Choose your edition

Het Dutch Classics Megapack 1 bevat al het Nederlandse materieel uit Dutch Classics 1 en 2. U vindt hier de complete Plan D serie rijtuigen 1e/2e klasse, de plan D restauratierijtuigen en het Bolkopmaterieel. Ook het Plan C postrijtuig en het Plan K 1e-2e klasse rijtuig in alle uitvoeringen zijn in dit pakket te vinden.

Dutch Classics 2 Plan C/D/K

Kies uw versie / Choose your edition

Dutch Classics 2 is een mooie aanvulling op de rijtuigseries uit Dutch Classics 1 en maakt daarmee de collectie rijtuigen compleet met diverse historische Nederlandse materieelseries. Van het Plan D materieel bevat dit pakket de negenraams B/C-rijtuigen en de restauratierijtuigen. Plan K is het gecombineerd 1e/2e klasse rijtuig dat tevens in dit pakket te vinden is. Ook is Plan C materieel van de Nederlandse Posterijen in alle kleuren en versies vertegenwoordigd.

Dutch Classics 1 Plan D/Bolkop

Kies uw versie / Choose your edition

Nederlandse spoorweggeschiedenis komt tot leven met onze eerste add-on voor Railworks Train Simulator. In Dutch Classics 1 vindt u het materieel van het type Plan D en Bolkop dat vijftig jaar lang een belangrijke rol heeft gespeeld in het Nederlandse en internationale spoorwegverkeer. Dit type materieel mag met recht een Nederlandse klassieker genoemd worden! Het materieel is inmiddels niet meer in actieve dienst, maar een klein aantal rijtuigen is nog te zien in twee Nederlandse museau: het Spoorwegmuseum en de Veluwse Stoomtreinmaatschappij.